Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halsaláta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 867 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny34,45 g
– z toho živočišné bílkoviny30,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky106,08 g
– nasycené17,74 g
– nenasycené74,51 g
–– mononenasycené27,24 g
–– polynenasycené47,27 g
––– omega 31,10 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 917 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,80 g
Sacharidy16,03 g
– cukry10,33 g
––– laktóza4,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
1 konzerva 1 konzerva sardelek
1 konzerva 1 konzerva sardinek Sardinky v oleji
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 strouhaná mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2-4 2-4 nakládané okurky nakrájené na kostičky (dle chuti) Okurka polní zavařená
3 3 natvrdo uvařená vejce Vejce slepičí 210 g
100 ml 100 ml majonézy Majonéza 100 g
100 ml 100 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 100 ml
ledový salát Salát ledový čerstvý
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.