Nutriční hodnoty (Halsaláta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 106,08 g |
– nasycené | 17,74 g |
– nenasycené | 74,51 g |
–– mononenasycené | 27,24 g |
–– polynenasycené | 47,27 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 917 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 16,03 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 konzerva 1 konzerva sardelek | ||
1 konzerva 1 konzerva sardinek | Sardinky v oleji | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 strouhaná mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2-4 2-4 nakládané okurky nakrájené na kostičky (dle chuti) | Okurka polní zavařená | |
3 3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
100 ml 100 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |