Nutriční hodnoty (Jemné knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 896 kJ / 5 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,75 g |
Tuky | 250,55 g |
– nasycené | 143,69 g |
– nenasycené | 91,76 g |
–– mononenasycené | 76,30 g |
–– polynenasycené | 15,46 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,44 g |
Sacharidy | 702,98 g |
– cukry | 301,10 g |
––– laktóza | 37,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g toastového chleba (bez kůrky) | Toast pšeničný tmavý | 500 g |
300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
1 kg 1 kg měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 1000 g |
200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
asi 750 g asi 750 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 750 g |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý |