Nutriční hodnoty (Fazolový salát se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 322 kJ / 77 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 4,92 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 4,16 g |
| –– mononenasycené | 3,58 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,31 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Konzerva Konzerva bílých fazolí ve slaném nálevu (nebo uvařené bílé fazole | Fazole v konzervě | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| pár kapek kapek citrónu | Citrón čerstvý | |
| snítka snítka čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% |