Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 357 kJ / 1 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,01 g |
| Tuky | 41,07 g |
| – nasycené | 15,25 g |
| – nenasycené | 23,52 g |
| –– mononenasycené | 17,87 g |
| –– polynenasycené | 5,65 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 14,56 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 125,45 g |
| – cukry | 11,62 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 180 g 180 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| 1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 30-40 g 30-40 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 35 g |
| hrst hrst čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 100 g 100 g sýra Feta | Sýr feta | 100 g |
| 3 lžičky 3 lžičky oleje | Olej řepkový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |