Nutriční hodnoty (Krtkův dort podle mé dcery)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 13 708 kJ / 3 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 256,36 g |
– nasycené | 98,65 g |
– nenasycené | 144,30 g |
–– mononenasycené | 108,65 g |
–– polynenasycené | 35,65 g |
––– omega 3 | 9,54 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 928 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 198,40 g |
– cukry | 186,95 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 dkg 8 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 balení 2 balení čokoládových pudinků | Puding v prášku | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 7.5 g |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3-4 3-4 banány dle velikosti (- na pokladení korpusu) | Banán čerstvý | 315 g |
2 dkg 2 dkg cukru moučka | Cukr bílý | 20 g |
1 balení 1 balení čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
1 balení 1 balení želatiny v prášku | Želatina vepřová | 10 g |
400 ml 400 ml - šlehačky Alpro soya Cuisine (kdo nemá alergii na mléko, dát normální šlehačku) | Šlehačka 35% | 400 ml |