Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 927 kJ /
6 914 kcal
Bílkoviny256,40 g
– z toho živočišné bílkoviny256,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky640,50 g
– nasycené244,70 g
– nenasycené322,05 g
–– mononenasycené260,20 g
–– polynenasycené61,85 g
––– omega 32,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,80 g
Sacharidy30,90 g
– cukry11,40 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku Vepřový bok 1000 g
0,5 kg 0,5 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
0,3 kg 0,3 kg sádla Sádlo vepřové 300.00001192092896 g
300 ml 300 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.