Nutriční hodnoty (Zapečené chlebíčky s olivovou tapenádou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 13,06 g |
– nasycené | 1,83 g |
– nenasycené | 9,63 g |
–– mononenasycené | 7,80 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,20 g |
– cukry | 50,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
velká světlá bageta | Bageta pšeničná | |
100 g 100 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
2 snítky 2 snítky čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
kousek kousek parmazánu | Parmezán | |
100 g 100 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
2 2 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
lžička lžička kaparů | Kapary | |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
pepř | Pepř černý |