Nutriční hodnoty (Zapečené chlebíčky s olivovou tapenádou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
| Tuky | 13,06 g |
| – nasycené | 1,83 g |
| – nenasycené | 9,63 g |
| –– mononenasycené | 7,80 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,20 g |
| – cukry | 50,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| velká světlá bageta | Bageta pšeničná | |
| 100 g 100 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
| 2 snítky 2 snítky čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kousek kousek parmazánu | Parmezán | |
| 100 g 100 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 2 2 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
| lžička lžička kaparů | Kapary | |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| lžíce lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý |