Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta s ovesnými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 53,11 g |
| – nasycené | 14,75 g |
| – nenasycené | 24,70 g |
| –– mononenasycené | 19,20 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,65 g |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,51 g |
| Sacharidy | 16,45 g |
| – cukry | 12,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| šálek šálek ovesných vloček | Vločky ovesné | |
| 0,5 šálku 0,5 šálku strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 10 dkg 10 dkg šunky od kosti | Šunka vepřová uzená | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |