Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek se zapečenou broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 14,00 g | 
| – nasycené | 3,92 g | 
| – nenasycené | 7,98 g | 
| –– mononenasycené | 5,32 g | 
| –– polynenasycené | 2,66 g | 
| ––– omega 3 | 2,66 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 770 mg | 
| Sodík | 770 mg | 
| Sůl | 1,96 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g | 
| 2 2 kompotované broskve | Broskev zavařená | |
| 4 plátky 4 plátky tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| podle chuti sůl | Sůl mořská | |
| podle chuti mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej na smažení | Olej řepkový |