Nutriční hodnoty (Jablečno-pudinkové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 2,46 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 1,08 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 17,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,50 g |
| – cukry | 63,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 1 1 celá skořice (+ příp. mletá) | Skořice ceylonská | |
| 4-5 4-5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| piškoty dle potřeby | Piškoty |