Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s rozinkami a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 12 435 kJ / 2 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,04 g |
| Tuky | 136,90 g |
| – nasycené | 34,02 g |
| – nenasycené | 93,15 g |
| –– mononenasycené | 63,07 g |
| –– polynenasycené | 30,08 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 20,65 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 375,60 g |
| – cukry | 238,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 18 dkg 18 dkg cukru – krystal nebo krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 18 dkg 18 dkg tuku (např. Hera, máslo...) | Margarín | 180 g |
| 18 dkg 18 dkg mouky (polovina hladké a polovina hrubé) | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky |