Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svařené víno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2008 19:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie793 kJ / 190 kcal
Bílkoviny0,50 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

md

6. 12. 2015 07:09

víno se nevařilo, vařila se jen voda s kořením a víno se poté přililo. je třeba číst pozorně

petra

3. 10. 2010 01:59

svarene vino se NESMI varit, alkohol se z vina vypari jiz pri zhruba 76C, to by jsme potom mohli svarak klidne delat z hroznove stavy.

ll

12. 4. 2010 18:32

:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svařák recept svařené víno červené svařák z červeného vína recept na svarak svařák z bílého vína jak svařit víno recept na domácí svařák svařené víno červené recept svařené červené víno svařák z bílého vína recept bílý svařák recept svařák jak se dělá svařák priprava svareneho vina recept na vánoční svařák svařak víno jak svařit červené víno svařák recepty červeny svařák svarak

Suroviny: voda, víno červené, skořice, koření hřebíček

TopRecepty.cz

Svařené víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GGK