Svařené víno

Suroviny

100 ml vody
0,25 l červeného vína
3 kousky skořice (celá)
5 hřebíčků

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrůlku nalijeme asi 100 ml vody.

  2. Dáme do ní celou skořici a hřebíček.

  3. Povaříme, aby se uvolnila chuť skořice a hřebíčku.

  4. Potom přilijeme červené víno, a kastrůlek odstavíme, aby se víno již dále nevařilo.

Komentáře k receptu Svařené víno

  • md md(neregistrovaný)

    víno se nevařilo, vařila se jen voda s kořením a víno se poté přililo. je třeba číst pozorně

    Odpovědět

  • petra petra(neregistrovaná)

    svarene vino se NESMI varit, alkohol se z vina vypari jiz pri zhruba 76C, to by jsme potom mohli svarak klidne delat z hroznove stavy.

    Odpovědět

  • ll ll(neregistrovaný)

Tématické fráze: svařák recept svařené víno červené svařák z červeného vína recept na svarak svařák z bílého vína jak svařit víno recept na domácí svařák svařené víno červené recept svařené červené víno svařák z bílého vína recept bílý svařák recept svařák jak se dělá svařák priprava svareneho vina recept na vánoční svařák svařak víno jak svařit červené víno svařák recepty červeny svařák svarak