Svařené víno

lenka-m Kuchařka:

Nápoje 3 názory

21

Suroviny

100 ml vody
0,25 l červeného vína
3 kousky skořice (celá)
5 hřebíčků
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrůlku nalijeme asi 100 ml vody.

  2. Dáme do ní celou skořici a hřebíček.

  3. Povaříme, aby se uvolnila chuť skořice a hřebíčku.

  4. Potom přilijeme červené víno, a kastrůlek odstavíme, aby se víno již dále nevařilo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 162 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Svařené víno

  • md md(neregistrovaný)

    víno se nevařilo, vařila se jen voda s kořením a víno se poté přililo. je třeba číst pozorně

    Odpovědět

  • petra petra(neregistrovaná)

    svarene vino se NESMI varit, alkohol se z vina vypari jiz pri zhruba 76C, to by jsme potom mohli svarak klidne delat z hroznove stavy.

    Odpovědět

  • ll ll(neregistrovaný)

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo