Svařené víno

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Nápoje 3 názory

Suroviny

100 ml vody
0,25 l červeného vína
3 kousky skořice (celá)
5 hřebíčků
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrůlku nalijeme asi 100 ml vody.

  2. Dáme do ní celou skořici a hřebíček.

  3. Povaříme, aby se uvolnila chuť skořice a hřebíčku.

  4. Potom přilijeme červené víno, a kastrůlek odstavíme, aby se víno již dále nevařilo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 163 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Svařené víno

  • md md(neregistrovaný)

    víno se nevařilo, vařila se jen voda s kořením a víno se poté přililo. je třeba číst pozorně

    Odpovědět

  • petra petra(neregistrovaná)

    svarene vino se NESMI varit, alkohol se z vina vypari jiz pri zhruba 76C, to by jsme potom mohli svarak klidne delat z hroznove stavy.

    Odpovědět

  • ll ll(neregistrovaný)

Tématické fráze: svařák recept svařené víno červené svařák z červeného vína recept na svarak svařák z bílého vína recept na domácí svařák jak svařit víno svařené víno červené recept svařené červené víno svařák z bílého vína recept jak se dělá svařák recept svařák bílý svařák priprava svareneho vina svařak víno jak svařit červené víno červeny svařák svařák recepty jak udělat svarak červené svařené víno

Zapomněl/a jsem heslo