Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravý marcipán)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 028 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny24,30 g
– z toho živočišné bílkoviny3,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky57,03 g
– nasycené5,40 g
– nenasycené51,01 g
–– mononenasycené27,01 g
–– polynenasycené24,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy141,82 g
– cukry121,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g mandlí Mandle neloupané 120 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 bílek (není nutné) Vaječný bílek 33 g
5 kapek 5 kapek tresti hořká mandle (není nutné) Aroma mandlové
1 lžička 1 lžička studené vody Voda 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.