Nutriční hodnoty (Jednoduché vše v jednom - zeleninové "dochucovadlo a dokrášlovadlo")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,85 g |
| Tuky | 0,92 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,47 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 29,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 63,50 g |
| – cukry | 4,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 3 3 velké stroužky oloupaného česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kapary v soli | Kapary | 10 g |
| cca 12 12 oliv (raději barevně odlišné, tmavé) | Olivy čerstvé zralé |