Nutriční hodnoty (Višňová buchtička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 164 kJ / 5 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 278,82 g |
– nasycené | 26,80 g |
– nenasycené | 234,66 g |
–– mononenasycené | 165,82 g |
–– polynenasycené | 68,84 g |
––– omega 3 | 20,73 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 541,70 g |
– cukry | 177,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g višní | Višně čerstvé | 200 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
hrnek hrnek cukru | Cukr bílý | |
2 hrnky 2 hrnky hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |