Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčka na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 064 kJ /
1 449 kcal
Bílkoviny3,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky3,12 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,24 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy340,00 g
– cukry334,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 – 500 ml suchého červeného vína (jak má kdo rád) Víno červené suché
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 svitky 2 svitky skořice Skořice ceylonská
asi 6 6 větších jablek – oloupaných Jablko čerstvé 900 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.