Nutriční hodnoty (Jablíčka na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 064 kJ / 1 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 3,12 g |
| – nasycené | 1,02 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 340,00 g |
| – cukry | 334,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 200 – 500 ml suchého červeného vína (jak má kdo rád) | Víno červené suché | |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 svitky 2 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
| asi 6 6 větších jablek – oloupaných | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |