Nutriční hodnoty (Jablíčka na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 064 kJ / 1 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 3,12 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 1,38 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
– cukry | 334,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 – 500 ml suchého červeného vína (jak má kdo rád) | Víno červené suché | |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 svitky 2 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
asi 6 6 větších jablek – oloupaných | Jablko čerstvé | 900 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |