Nutriční hodnoty (Jahodový dort...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 4 822 kJ / 1 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 46,46 g |
| – nasycené | 29,47 g |
| – nenasycené | 14,40 g |
| –– mononenasycené | 12,54 g |
| –– polynenasycené | 1,86 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 138,10 g |
| – cukry | 138,10 g |
| ––– laktóza | 20,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| trubičky nebo cukrářské piškoty | ||
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 30 g 30 g želatiny | Želatina vepřová | 30 g |
| 300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| asi 100 g 100 g cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
| 400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| dětské piškoty | Piškoty |