Nutriční hodnoty (Banánovo-jogurtová přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 776 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
Tuky | 1,34 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 36,92 g |
– cukry | 35,51 g |
––– laktóza | 3,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
80 g 80 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
skořice na posypání | Skořice ceylonská |