Nutriční hodnoty (Banánovo-jogurtová přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 776 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
| Tuky | 1,34 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 36,92 g |
| – cukry | 35,51 g |
| ––– laktóza | 3,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 80 g 80 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| skořice na posypání | Skořice ceylonská |