Nutriční hodnoty (Jogurtovo - šlehačkový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 275 kJ / 1 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 47,16 g |
| – nasycené | 11,28 g |
| – nenasycené | 21,90 g |
| –– mononenasycené | 16,98 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 315,60 g |
| – cukry | 183,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| velký broskvový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| 2 2 smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
| vanilkový pudink | Puding v prášku |