Nutriční hodnoty (Čokoládová srdíčka...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 382 kJ / 1 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 35,40 g |
| – nasycené | 10,51 g |
| – nenasycené | 15,61 g |
| –– mononenasycené | 12,44 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 2,04 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 310,82 g |
| – cukry | 215,58 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 PL 4 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky sody | Jedlá soda | 3 g |
| 3 lžičky 3 lžičky mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1,5 sáčku 1,5 sáčku pudinku vanilkového | Puding v prášku | 72 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| celé máslo | Máslo kravské | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
| K2 | Fondán |