Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie26 203 kJ /
6 263 kcal
Bílkoviny262,70 g
– z toho živočišné bílkoviny224,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,20 g
Tuky476,38 g
– nasycené134,62 g
– nenasycené244,53 g
–– mononenasycené199,20 g
–– polynenasycené45,33 g
––– omega 32,30 g
Vláknina58,20 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,15 g
Sacharidy206,90 g
– cukry53,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 g 1500 g vepřového bučku Vepřový bok 1500 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
700 g 700 g oloupaných brambor Brambor zimní 700 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
lístky lístky červeného tymiánu Tymián sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
300 g 300 g cukety Cuketa čerstvá 300 g
200 g 200 g karotky Mrkev čerstvá 200 g
200 g 200 g bílé cibule Cibule čerstvá 200 g
cukr Cukr bílý
silná šťáva z vepřových kostí Kost vepřová
bylinky na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.