Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 224,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,20 g |
Tuky | 476,38 g |
– nasycené | 134,62 g |
– nenasycené | 244,53 g |
–– mononenasycené | 199,20 g |
–– polynenasycené | 45,33 g |
––– omega 3 | 2,30 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
– cukry | 53,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 g 1500 g vepřového bučku | Vepřový bok | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
700 g 700 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 700 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
lístky lístky červeného tymiánu | Tymián sušený | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
300 g 300 g cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
200 g 200 g karotky | Mrkev čerstvá | 200 g |
200 g 200 g bílé cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
cukr | Cukr bílý | |
silná šťáva z vepřových kostí | Kost vepřová | |
bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |