Nutriční hodnoty (Ořechová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 467 kJ / 4 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
| Tuky | 241,76 g |
| – nasycené | 115,30 g |
| – nenasycené | 110,84 g |
| –– mononenasycené | 55,24 g |
| –– polynenasycené | 55,60 g |
| ––– omega 3 | 9,00 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 427,50 g |
| – cukry | 301,50 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-9 kusů 8-9 kusů bílků (1/4 l bílků) | Vaječný bílek | 255 g |
| 250 g 250 g cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1 ks 1 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru na posypání těsta | Cukr bílý | 25 g |
| 500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |