Nutriční hodnoty (Tilapie pečená s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 233 kJ / 1 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 87,10 g |
| – nasycené | 41,64 g |
| – nenasycené | 43,04 g |
| –– mononenasycené | 36,80 g |
| –– polynenasycené | 6,24 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 298 mg |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 48,70 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety tilapie nilské | Tilápie | 400 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |