Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 177 kJ /
3 866 kcal
Bílkoviny87,06 g
– z toho živočišné bílkoviny23,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,75 g
Tuky199,62 g
– nasycené68,14 g
– nenasycené125,00 g
–– mononenasycené77,85 g
–– polynenasycené47,15 g
––– omega 30,66 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy390,38 g
– cukry175,38 g
––– laktóza7,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jemně mletých mandlí Mandle loupané mleté 200 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí Podmáslí 125 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 čokoládový puding Puding v prášku
50 ml 50 ml amaretta Amaretto 50 ml
100 g 100 g rozehřátého vlažného másla Máslo kravské 100 g
tuk Margarín
hrubá mouka na formu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.