Nutriční hodnoty (Mandlová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 177 kJ / 3 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,75 g |
| Tuky | 199,62 g |
| – nasycené | 68,14 g |
| – nenasycené | 125,00 g |
| –– mononenasycené | 77,85 g |
| –– polynenasycené | 47,15 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 433 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 390,38 g |
| – cukry | 175,38 g |
| ––– laktóza | 7,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jemně mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 200 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí | Podmáslí | 125 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 čokoládový puding | Puding v prášku | |
| 50 ml 50 ml amaretta | Amaretto | 50 ml |
| 100 g 100 g rozehřátého vlažného másla | Máslo kravské | 100 g |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka na formu | Mouka pšeničná hrubá |