Nutriční hodnoty (Mandlová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 177 kJ / 3 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,75 g |
Tuky | 199,62 g |
– nasycené | 68,14 g |
– nenasycené | 125,00 g |
–– mononenasycené | 77,85 g |
–– polynenasycené | 47,15 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 390,38 g |
– cukry | 175,38 g |
––– laktóza | 7,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jemně mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 200 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí | Podmáslí | 125 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 čokoládový puding | Puding v prášku | |
50 ml 50 ml amaretta | Amaretto | 50 ml |
100 g 100 g rozehřátého vlažného másla | Máslo kravské | 100 g |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka na formu | Mouka pšeničná hrubá |