Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo-jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 136 kJ /
5 530 kcal
Bílkoviny108,33 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,25 g
Tuky310,61 g
– nasycené30,37 g
– nenasycené247,00 g
–– mononenasycené153,60 g
–– polynenasycené93,40 g
––– omega 316,94 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 669 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy559,50 g
– cukry307,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
30 dkg 30 dkg cukr moučka Cukr bílý 300 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
2 dl 2 dl teplé vody Voda 200 ml
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
15 dkg 15 dkg mletého máku Mák modrý mletý 150 g
1 sklenice 1 sklenice nastrouhaných jablek (větší) - mohly být i dvě Jablko čerstvé
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
perníkové koření Perníkové koření
rum Rum
čokoládová poleva (viz poznámka) Čokoládová poleva
nahrubo strouhané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.