Nutriční hodnoty (Potrešnik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 972 kJ / 2 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,60 g |
| Tuky | 64,25 g |
| – nasycené | 39,16 g |
| – nenasycené | 22,62 g |
| –– mononenasycené | 18,87 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 201 mg |
| Sodík | 4,87 g |
| Sůl | 12,15 g |
| Sacharidy | 322,71 g |
| – cukry | 38,71 g |
| ––– laktóza | 5,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
| 400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| ½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 70 ml 70 ml rozpuštěného másla | Máslo kravské | 70 g |
| cca 150 ml cca 150 ml kefíru | Kefír | 150 ml |