Nutriční hodnoty (Kuřecí se zeleninou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 785 kJ / 1 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 156,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 35,20 g |
| – nasycené | 5,09 g |
| – nenasycené | 26,08 g |
| –– mononenasycené | 18,70 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 2,63 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 405 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 39,00 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| Špetka Špetka soli | Sůl mořská | |
| Špetka Špetka pepře | Pepř černý |