Nutriční hodnoty (Vydatné fazolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,24 g |
| Tuky | 25,43 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 12,60 g |
| –– mononenasycené | 9,43 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 32,14 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 338 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
| – cukry | 21,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelených fazolek ( mohou být i mražené) | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 2 2 kvalitní klobásy ( můžeme nahradit slaninou) | Klobása | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |