Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kapsa v zeleninové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 190 kJ /
5 064 kcal
Bílkoviny309,49 g
– z toho živočišné bílkoviny277,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,48 g
Tuky346,02 g
– nasycené158,40 g
– nenasycené175,84 g
–– mononenasycené148,33 g
–– polynenasycené27,51 g
––– omega 31,57 g
Vláknina131,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 7,85 g
Sůl19,07 g
Sacharidy113,56 g
– cukry54,60 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,20 kg 1,20 kg nízkého roštěnce nebo plece vcelku Hovězí roštěnec 1200.0000476837158 g
300 g 300 g anglické slaniny Anglická slanina 300 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší žampiony Žampion čerstvý
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
20 g 20 g anglické slaniny Anglická slanina 20 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 širší plátky celeru Celer bulva čerstvá 1080 g
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
velká hrst hrst namočených sušených hříbků (můžeme nahradit čerstvými žampiony) Hřib sušený
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.