Nutriční hodnoty (Hovězí kapsa v zeleninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 190 kJ / 5 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 309,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 277,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,48 g |
Tuky | 346,02 g |
– nasycené | 158,40 g |
– nenasycené | 175,84 g |
–– mononenasycené | 148,33 g |
–– polynenasycené | 27,51 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 131,40 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 7,85 g |
Sůl | 19,07 g |
Sacharidy | 113,56 g |
– cukry | 54,60 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,20 kg 1,20 kg nízkého roštěnce nebo plece vcelku | Hovězí roštěnec | 1200.0000476837158 g |
300 g 300 g anglické slaniny | Anglická slanina | 300 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
20 g 20 g anglické slaniny | Anglická slanina | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 širší plátky celeru | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
velká hrst hrst namočených sušených hříbků (můžeme nahradit čerstvými žampiony) | Hřib sušený | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |