Nutriční hodnoty (Červená řepa s jablečno-křenovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 22,52 g |
| – nasycené | 14,37 g |
| – nenasycené | 6,83 g |
| –– mononenasycené | 6,02 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 22,60 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 střední bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| strouhaný čerstvý křen (nebo sterilovaný) podle chuti | Křen čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |