Nutriční hodnoty (Plněné lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 591 kJ / 1 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,36 g |
| Tuky | 24,28 g |
| – nasycené | 7,56 g |
| – nenasycené | 9,75 g |
| –– mononenasycené | 6,39 g |
| –– polynenasycené | 3,36 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 15,70 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 816 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 330,90 g |
| – cukry | 116,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml kefíru (acidofilního mléka, podmáslí) | Kefír | 500 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 rovná lžička jedlé sody | Jedlá soda | |
| 1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| olej na smažení (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |