Nutriční hodnoty (Piškot se šlehačkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 493 kJ / 2 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 123,06 g |
| – nasycené | 16,56 g |
| – nenasycené | 89,34 g |
| –– mononenasycené | 64,32 g |
| –– polynenasycené | 25,02 g |
| ––– omega 3 | 6,44 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
| – cukry | 231,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g cukru krupice | Cukr bílý | 225 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 30 g 30 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 75 g 75 g oleje | Olej řepkový | 75 ml |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 1 1 malý bílý jogurt Hollandia | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| jahody | Jahody čerstvé |