Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 638 kJ /
2 543 kcal
Bílkoviny45,10 g
– z toho živočišné bílkoviny23,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky117,35 g
– nasycené65,34 g
– nenasycené42,00 g
–– mononenasycené36,69 g
–– polynenasycené5,31 g
––– omega 30,34 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 870 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy320,82 g
– cukry186,53 g
––– laktóza2,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 dkg 12 dkg cukr písek Cukr bílý 120 g
9 dkg 9 dkg másla Máslo kravské 90 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
18 dkg 18 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
sníh ze 3 3 bílků Vaječný bílek 99 g
3 lžíce 3 lžíce vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
2 2 hruškové kompoty Hruška zavařená
3 sáčky 3 sáčky dortového želé Želatina cukrářská
10 dkg 10 dkg hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
šlehačka Šlehačka 35%
čokoládové hobliny Čokoláda mléčná 30%
vaječný koňak Likér vaječný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.