Nutriční hodnoty (Vepřové na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 930 kJ / 939 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 159,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 33,60 g | 
| – nasycené | 8,24 g | 
| – nenasycené | 16,80 g | 
| –– mononenasycené | 14,64 g | 
| –– polynenasycené | 2,16 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 520 mg | 
| Sodík | 400 mg | 
| Sůl | 0,80 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 80 dkg 80 dkg vepřová plec nebo krkovice kýta | Vepřová plec | 800 g | 
| cibule | Cibule čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| pepř | Pepř černý | |
| vegeta | Kořenící směs sypká |