Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 465 kJ / 5 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 456,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 450,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 383,70 g |
– nasycené | 77,49 g |
– nenasycené | 304,64 g |
–– mononenasycené | 220,91 g |
–– polynenasycené | 83,73 g |
––– omega 3 | 5,21 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 112,73 g |
– cukry | 97,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2500 g 2500 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 2500 g |
1/2 1/2 vepřového kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo sušený česnek) | Česnek čerstvý | 14 g |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 KL 2 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžičky 2 lžičky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 10 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 KL 1-2 KL směsi Vepřová pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
3 3 cibule na pečení na plech | Cibule čerstvá | 210 g |
500 ml 500 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |