Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 465 kJ /
5 847 kcal
Bílkoviny456,42 g
– z toho živočišné bílkoviny450,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,42 g
Tuky383,70 g
– nasycené77,49 g
– nenasycené304,64 g
–– mononenasycené220,91 g
–– polynenasycené83,73 g
––– omega 35,21 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 1,63 g
Sůl3,90 g
Sacharidy112,73 g
– cukry97,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2500 g 2500 g vepřových ocásků Vepřový ocásek 2500 g
1/2 1/2 vepřového kolena Vepřové koleno bez kosti
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo sušený česnek) Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
2 KL 2 KL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 10 ml
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1-2 KL 1-2 KL směsi Vepřová pečeně Vepřová kotleta bez kosti
3 3 cibule na pečení na plech Cibule čerstvá 210 g
500 ml 500 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.