Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s kořeněným přelivem, rajčátky a zakysankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 168 kJ / 1 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 328,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 24,31 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 11,23 g |
–– mononenasycené | 8,06 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 19,51 g |
Cholesterol | 802 mg |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 31,98 g |
– cukry | 17,47 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
6-8 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
kus kus pórku-nemusí být | ||
1-2 lžíce 1-2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 22.5 g |
1 lžička 1 lžička Staročeského koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce koření na grilovaná žebírka, nebo jiné které chutná | Pepř černý | 15 g |
3-4 lžic 3-4 lžic husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 87.5 ml |
sůl | Sůl mořská |