Nutriční hodnoty (Beléšky/vdolky na plotně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 133 kJ / 2 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,50 g |
| Tuky | 46,60 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 36,55 g |
| –– mononenasycené | 22,77 g |
| –– polynenasycené | 13,78 g |
| ––– omega 3 | 3,23 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 477,20 g |
| – cukry | 136,00 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| povidla | Povidla | |
| hrušková marmeláda | Marmeláda hrušková | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |