Nutriční hodnoty (Portobello s karamelizovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 978 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,89 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,53 g |
| – cukry | 27,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 portobello žampiony | Portobello čerstvá | |
| 3 3 cibule ( já použila červené) | Cibule čerstvá | 210 g |
| kousek kousek nivy | Niva 50% t. v s. | |
| hruška | Hruška čerstvá | |
| 3 KL 3 KL hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 2 PL 2 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |