Nutriční hodnoty (Plněné vinné listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 703 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,52 g |
| Tuky | 12,86 g |
| – nasycené | 4,65 g |
| – nenasycené | 5,41 g |
| –– mononenasycené | 3,38 g |
| –– polynenasycené | 2,02 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 99,08 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 296,25 g |
| – cukry | 19,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g cerstvych vinnych listu (mohou byt i z divoce rostouci revy) | Réva vinná list čerstvý | 450 g |
| 300 g 300 g mleteho hoveziho masa | Hovězí ořez | 300 g |
| 300 g 300 g ryze | Rýže bílá | 300 g |
| 1 lzicka 1 lzicka mleteho noveho koreni | Nové koření mleté | 5 g |
| 1/4 lzicky 1/4 lzicky mlete skorice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
| 1 1 rovna lzicka soli | Sůl mořská | |
| spetka spetka pepre | Pepř černý | |
| 2 - 3 2 - 3 rajcata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| hovezi vyvar (nebo bujon + voda) | Vývar hovězí |