Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše velikonoční)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie8 759 kJ /
2 094 kcal
Bílkoviny32,75 g
– z toho živočišné bílkoviny25,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,26 g
Tuky177,33 g
– nasycené106,11 g
– nenasycené61,71 g
–– mononenasycené55,54 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 30,86 g
Vláknina7,34 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 663 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy87,97 g
– cukry76,52 g
––– laktóza12,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300 ml 300 ml smetany na vaření 12 % Smetana kravská sladká 12% 300 ml
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
kůru z 1 kůru z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
med na pokapání Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.