Nutriční hodnoty (Jidáše velikonoční)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 8 759 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,26 g |
Tuky | 177,33 g |
– nasycené | 106,11 g |
– nenasycené | 61,71 g |
–– mononenasycené | 55,54 g |
–– polynenasycené | 6,17 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 7,34 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 87,97 g |
– cukry | 76,52 g |
––– laktóza | 12,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300 ml 300 ml smetany na vaření 12 % | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
40 g 40 g droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
kůru z 1 kůru z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
med na pokapání | Med nepasterovaný |