Nutriční hodnoty (Lívance se švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 840 kJ / 2 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
| Tuky | 36,49 g |
| – nasycené | 8,53 g |
| – nenasycené | 17,13 g |
| –– mononenasycené | 11,83 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 459,05 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 300 ml 300 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| mléko na zředění | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk na vymazání pánve | Margarín | |
| švestky (i zmrazené) | Švestky čerstvé | |
| trocha trocha rumu | Rum | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská |