Nutriční hodnoty (Kuřecí na slanině a šalvěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 358 kJ / 1 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 133,30 g |
| – nasycené | 63,73 g |
| – nenasycené | 67,02 g |
| –– mononenasycené | 56,66 g |
| –– polynenasycené | 10,36 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,98 g |
| Sacharidy | 7,95 g |
| – cukry | 1,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa (nebo stehenní maso) | Kuře prso | 700 g |
| 150 g 150 g slaniny (plátky) | Špek | 150 g |
| 150 g 150 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| lístky lístky čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| hladká mouka na posypání masa | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý pepř (nebo směs koření: pepř, paprika, směs bylin, špetka cukru) | Pepř černý mletý | |
| kuřecí vývar (nebo voda) | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská |