Poněšický pstruh

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: do 15 min 4 porce Ryby 6 názorů

Suroviny

4 pstruzi
60 g másla
1 dcl piva (12-ka)
česnek
hořčice
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy osolíme, opepříme, uvnitř potřeme hořčicí, zvrchu utřeným česnekem.

  2. Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme.

Poznámka

Zdroj-Recepty od Dony

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Poněšický pstruh

Tématické fráze: pstruh na pivu pstruh na pivě pstruh na pivě pstruh s hořčici kuchařka: janadorazinova pstruh na hořčici top recepty pstruh recept na pstruha s horcici pstruh v hořčici pstru na másle filet z pstruha s horcici pstruh s hortici pstruha potřeme hořčicí pstru v hořčicí recept pstruh na pive recepty pstruh na pive zdravý recept pstruh jednoduchý recept na pstruha pstruh na pivě recepty