Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poněšický pstruh

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 028 kJ /
485 kcal
Bílkoviny0,72 g
Tuky49,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruhy osolíme, opepříme, uvnitř potřeme hořčicí, zvrchu utřeným česnekem. Krok 2: Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme.

Zveřejněno 5. 12. 2013

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Poněšický pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3v6O

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Poněšický pstruh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3v6O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh na pivu, pstruh na pivě, pstruh na pivě, pstruh s hořčici, kuchařka: janadorazinova, pstruh na hořčici, top recepty pstruh, recept na pstruha s horcici, pstruh v hořčici, pstru na másle, filet z pstruha s horcici, pstruh s hortici, pstruha potřeme hořčicí, pstru v hořčicí, recept pstruh na pive, recepty pstruh na pive, zdravý recept pstruh, jednoduchý recept na pstruha, pstruh na pivě recepty

Suroviny:
pstruh, máslo, pivo světlé, česnek, hořčice, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu