Poněšický pstruh

Ryby Doba přípravy: do 15 min 6 názorů

Ryby Doba přípravy: do 15 min 6 názorů

Suroviny 4 porce

4 pstruzi
60 g másla
1 dcl piva (12-ka)
česnek
hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy osolíme, opepříme, uvnitř potřeme hořčicí, zvrchu utřeným česnekem.

  2. Pečeme na másle asi 3 minuty, potom zalijeme pivem a dodusíme.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Recepty od Dony

Komentáře k receptu Poněšický pstruh

Tématické fráze: pstruh na pivu pstruh na pivě pstruh na pivě pstruh s hořčici kuchařka: janadorazinova pstruh na hořčici top recepty pstruh recept na pstruha s horcici pstruh v hořčici pstru na másle filet z pstruha s horcici pstruh s hortici pstruha potřeme hořčicí pstru v hořčicí recept pstruh na pive recepty pstruh na pive zdravý recept pstruh jednoduchý recept na pstruha pstruh na pivě recepty