Nutriční hodnoty (Žabí stehýnka - kodok kaki goren)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
| Tuky | 0,23 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 101,44 g |
| – cukry | 86,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 - 8 4 - 8 žabích stehýnek | Žabí stehna | |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 3 lžíce 3 lžíce lehké sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| škrobová moučka | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| worcester | Worcestrová omáčka |