Nutriční hodnoty (Zeleninové karí II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 920 kJ / 1 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,07 g |
| Tuky | 6,27 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 4,45 g |
| –– mononenasycené | 1,41 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 57,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 307,78 g |
| – cukry | 31,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g mražené Francouzské zeleniny | Mrkev mražená | 350 g |
| 200 g 200 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 200 g |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru (nebo voda + zeleninový bujón) | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce červené kari pasty | Curry pasta | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| špetka špetka koření Grilovaná zelenina (nemusí být) | Provensálské koření | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |