Nutriční hodnoty (Koláč s ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 202 kJ / 3 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 137,18 g |
| – nasycené | 14,54 g |
| – nenasycené | 110,34 g |
| –– mononenasycené | 78,40 g |
| –– polynenasycené | 31,94 g |
| ––– omega 3 | 9,11 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 476,00 g |
| – cukry | 260,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cca 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| cukr | Cukr bílý | |
| např. broskve, jahody, borůvky, jablka - dle chuti | Jablko čerstvé |