Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 25 658 kJ / 6 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 442,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 406,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,46 g |
| Tuky | 317,42 g |
| – nasycené | 169,85 g |
| – nenasycené | 104,32 g |
| –– mononenasycené | 81,21 g |
| –– polynenasycené | 23,11 g |
| ––– omega 3 | 6,12 g |
| Vláknina | 82,58 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 7,64 g |
| Sacharidy | 233,67 g |
| – cukry | 85,68 g |
| ––– laktóza | 32,54 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,8 kg 1,8 kg jehněčích kolen | Jehně hruď | 1799.9999523162842 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 240 g 240 g cibule | Cibule čerstvá | 240 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 12 kuliček 12 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 700 ml 700 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 700 ml |
| 4 L 4 L drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 4000 ml |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 700 g 700 g celeru | Celer bulva čerstvá | 700 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla na dokončení | Máslo kravské | 20 g |
| 600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 100 ml 100 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |