Nutriční hodnoty (Jelení roštěnky alla saltimbocca)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 618 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,14 g |
| Tuky | 0,79 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,48 g |
| – cukry | 1,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 roštěná jelení ( může se klidně použít i hovězí) | Jelení hřbet | |
| 10 listů 10 listů šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky sušeného pršutu nebo jiné sušené šunky | Pršut | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |