Nutriční hodnoty (Polévkový krém s řapíkatým celerem a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 381 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,38 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 2,26 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 24,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 35,25 g |
– cukry | 8,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 stonky 4 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2-3 PL 2-3 PL hrašky na zahuštění | Hraška | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kari koření | Kari | |
2 cm 2 cm strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
voda | Voda |