Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové líčko s pražskou zeleninou a rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 570 kJ /
853 kcal
Bílkoviny129,62 g
– z toho živočišné bílkoviny126,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,32 g
Tuky27,37 g
– nasycené12,98 g
– nenasycené14,18 g
–– mononenasycené11,13 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy19,50 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřová líčka Vepřová líčka 600 g
1 sáček 1 sáček zeleniny (pražské) Mrkev čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžičky 3 lžičky rozmarýnu sušeného Rozmarýn sušený 15 g
solamyl na zahuštění (nemusí být) Bramborový škrob
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.