Nutriční hodnoty (Vepřové líčko s pražskou zeleninou a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 570 kJ / 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 27,37 g |
| – nasycené | 12,98 g |
| – nenasycené | 14,18 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,16 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 285 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřová líčka | Vepřová líčka | 600 g |
| 1 sáček 1 sáček zeleniny (pražské) | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžičky 3 lžičky rozmarýnu sušeného | Rozmarýn sušený | 15 g |
| solamyl na zahuštění (nemusí být) | Bramborový škrob | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |